En mesec po porodu: Bizovičarjeva izbranka naravnost sije

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Anela Šabanagić in Lado Bizovičar sta se pred enim mesecem razveselila drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Voditelj Lado Bizovičar in manekenka Anela Šabanagić svojo zasebnost skrbno skrivata. Skupnih fotografij ni, ko sta se pred tremi leti razveselila otroka, je javnost izvedela le, da sta dobila hčerko. Imena nista nikoli razkrila. Tako je bilo tudi pred enim mesecem, ko sta spet postala starša. Hčerki se je pridružila sestrica.

Anela pa je pred nekaj dnevi na Instagramu objavila novo fotografijo. Očitno je obiskala Odprto kuhno v Ljubljani in poklepetala z Almo Kochavy, mamo tega zdaj že tradicionalnega kulinaričnega dogodka. "So prijatelji in je družina. In potem so še prijatelji, ki postanejo družina,“ je njuno močno vez opisala Anela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.