Ena barovka jih je že pokazala

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Barovka Vita se je sicer trudila svoje golo oprsje skriti, a ji ni uspelo ...
Oglej si celoten članek

Dogajanje v letošnjem Baru je že od prvega dne izjemno pestro. Tekom tega tedna smo videli solze, kričanje, spore, skoraj pa bi bili priča tudi pretepu med Renejem in Milošem.

Svetlolasa Vita pa je poskrbela za najbolj seksi posnetek tega tedna.

Prva je odšla Maruša

Včeraj smo bili sicer tudi priča prvemu odhodu iz šova. Glasovalci so odločili, da mora iz Bara Maruša, s katero se je na vročem stolu pomeril Miloš. Slednjega je nominiral vodja tedna Rene, s katerim se je Miloš med tednom hudo sprl.

Maruša je bila na vročem stolu vidno slabe volje. Po odločitvi se od nekaterih sotekmovalcev, med drugim od Črta in Renejea, ni hotela posloviti. "Goni se v k***," jim je zabrusila v slovo.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.