Ena najbolj znanih slovenskih podjetnic s to vročo fotografijo pocrkljala fane

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Upamo, da so vsi prebrali sporočilo, ki ga je zapisala ob teh dveh posnetkih ...
Oglej si celoten članek

Nekdanja Playboyeva zajčica Doroteja Premužič je poskrbela, da je bil za njene sledilce letošnji božič še bolj vroč ... Objavila je prelepi fotografiji, na katerih sedi na motorju, ki je obkrožen z božičnimi drevesci. Ob teh posnetkih je zapisala, da se je za letošnji božič posvetila ljubezni do sebe. "Sprostite svojo notranjo boginjo, uživajte v svoji moči in plešite v ritmu samospoštovanja," je v tem  duhu svetovala sledilkam.

Doroteja je že leta in leta del slovenske estrade. Njena medijska pot se je začela leta 2008, ko jo je odkril Playboy. Nato je ustanovila skupino hostes Diamantke, pri kateri je sodelovala tudi Katarina Benček. Doroteja se je nato posvetila umetnosti ličenja in ustanovila blagovni znamki Diamnodee lashes in Diamondee beauty. Med pandemijo se je odlično znašla in ustanovila spletno akademijo ličenja. Poleg tega v Mariboru vodi estetski center za dame ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 14:44 29. December 2023.

    jebo te bog,ova kupuje make up v emperih od jupola

  • 22:50 28. December 2023.

    No, punca je vredna greha!

  • 18:39 28. December 2023.

    počepke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.