Ena najlepših na svetu prava packa, to so razkrili prijatelji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za sabo pusti umazano stranišče …
Oglej si celoten članek

Igralka Meghan Fox velja za eno najlepših žensk na svetu. O tem ni dvoma, veliko bolj vprašljiva pa je njena higiena. Znano je, da na pospravljen dom ne da veliko in oblačila pušča vse povsod, zaradi česar ni najbolj priljubljena sostanovalka, kar lahko potrdijo tudi njeni bivši partnerji.

Poleg razmetavanja pa ima lepotica še eno grdo navado, kot so medijem razkrili njeni prijatelji. Meghan na stranišču namreč skoraj nikoli ne potegne vode in kljub temu da so ji prijatelji že večkrat omenili, da jih to moti, prošnje niso priletele na plodna tla. Očitno pa se na te kaprice požvižga njen zaročenec Machine Gun Kelly, ki je videti povsem nor nanjo. 

Foto: Profimedia megan fox

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.