Ena najlepših prelomnic za Natalijo Gros in Roka Kunaverja

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Ta novica pa nam je res polepšala vikend!
Oglej si celoten članek

Nekdanja športna plezalka Natalija Gros in gledališki ter televizijski igralec Rok Kunaver, ki sta se leta 2018 spoznala v šovu Zvezde plešejo, sta včeraj dahnila usodni da. Poročno fotografijo je na Facebooku objavila Natalijina prijateljica, za veseli dogodek pa sta izbrala Dvorec Zemono, ki se lahko pohvali z michelinovo Gostilno pri Lojzetu.

Za Natalijo je to zagotovo še toliko bolj poseben dogodek, saj je, preden je spoznala Roka, doživela hudo življenjsko tragedijo. Leta 2015 je namreč izgubila življenjskega sopotnika in očeta svoje hčerke, ki je bila takrat še dojenček, režiserja Jureta Breceljnika.

Nekdanja vrhunska športnica si je na svoj poročni dan privoščila pravi hollywoodski glamur, s krajšo čipkasto poročno oblekico in rdečim elegantnim pokrivalom.

Foto: Facebook Natalija Gros

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.