Ena ni nobena: Zvezdnikove mokre igrice z gručo lepotičk

Foto: Profimedia James Lock Foto: Profimedia James Lock Foto: Profimedia James Lock Foto: Profimedia James Lock Foto: Profimedia James Lock Foto: Profimedia James Lock
Uff, to pa so počitnice!
Oglej si celoten članek

Sredozemlje je letos top počitniška destinacija. Zvezdniški otočki tega poletja so Sicilija, Sardinija in Ibiza. Tam se mudijo celo največji hollywoodski zvezdniki. Na Ibizi trenutno uživa tudi britanski resničnostni zvezdnik James Lock, ki velja za pravega Casanovo. James Stephen Lock je angleški televizijski zvezdnik, ki je najbolj znan kot član igralske zasedbe resničnostne serijeThe Only Way Is Essex, v kateri je nastopil leta 2013. Do danes je bil del še štirih drugih ljubezenskih resničnostnih šovov.

36-letni temnolasec je očitno še vedno velik magnet za ženske. Na Ibizi se je v vodi takole zabaval kar z večimi lepotičkami hkrati in verjetno mu zavida marsikateri moški. Njihove mokre igrice si oglejte v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:05 14. Avgust 2023.

    Ah, proteini in stereoidi, na hrbtu se mu vidi.

  • 13:07 14. Avgust 2023.

    Sponzoruš.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.