Ena poročena, druga noseča

Foto: Žurnal24 Olivia Wilde Foto: FameFlynet Christina Ricci
Hollywoodski zvezdnici Olivia Wild in Christina Ricci sta imeli zelo pester konec tedna.
Oglej si celoten članek

Lepa igralka Olivia Wild, ki je znana predvsem po vlogi v seriji Zdravnikova vest, z zaročencem Jasonom Sudeikisom pričakuje svojega prvega otroka. Olivia, ki je skoraj deset let mlajša od svojega zaročenca, s katerim sta se leta 2011 spoznala na snemanju, je presenečenje doživela že januarja letos, ko je Jason pokleknil na kolena. Presenečenje pa je očitno tudi nosečnost, saj je Olivia letos povedala, da otrok v bližnji prihodnosti še ne načrtujeta. Saj veste, da se zarečenega kruha menda največ poje …

Zvonovi za Riccijevo

Prav tako veselo obdobje pa je za zvezdnico filma Adamsovi Christino Ricci, ki je konec tedna dahnila usodni da. 33-letna igralka se je v soboto v New Yorku zaobljubila Jamesu Heerdegenu, s katerim sta par od leta 2011. V obleki Givenchy Haute Couture se je poročila pred najbližjimi družinskimi člani in prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.