Eni najdražjih Zarinih čevljev tudi eni najgrših

Foto: zara.com Zara Foto: zara.com Zara Foto: zara.com Zara Foto: zara.com Zara Foto: zara.com Zara
Ne vemo, kje začeti, kaj vse je narobe s temi čevlji.
Oglej si celoten članek

Letošnja moda narekuje, da je na čevljih skoraj nujno imeti kakšen 'kosmati' detajl. Če tega nimate, si lahko kupite lepe cofke, ki jih lahko namestite na vezalke. A seveda, nekaterim se to zdi premalo, zato v trgovinah najdemo več različnih kosmatih detajlov.

V priljubljeni trgovini Zari letošnjo jesen ponujajo prav posebne sandale. A to, da so kosmate in posute z diamanti, še ni vse. Čevlji, za katere nam ni čisto jasno, kam bi jih nosili in katera modna navdušenka bi jih kupila, stanejo kar 129,90 evrov!

Čeprav so sandali tako zelo dragi, je krzno umetno, paščki pa so narejeni iz prave kozje kože.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.