Enodnevna prečiščevalna dieta

Foto: Žurnal24 limonada Foto: Shutterstock sadna solata Foto: Žurnal24 banana Foto: Shutterstock solata Foto: Shutterstock kumarična solata Foto: Shutterstock riba Foto: Shutterstock limone
Konec praznikov, začetek diet. Če se boste zanjo odločili tudi vi, to začnite z enodnevno prečiščevalno limonino dieto.
Oglej si celoten članek

Bistvo enodnevne prečiščevalne diete je, da boste z njeno pomočjo iz jeter odplaknili strupene snovi, ki so se nakopičile zaradi povečanega uživanja alkohola in manj zdrave praznične hrane. Dan pred začetkom izbrane diete si zato privoščite sadno-zelenjavni dan, ne pozabite spiti niti velike količine vode in limonade.

Čudežna limonada

Pripravite jo iz dveh žlic sveže iztisnjenega limoninega soka, treh decilitrov vode, dveh žlic javorjevega sirupa, malo cimeta in ščepca mletega čilija. Limonado pijte med obroki ves dan. Čudežna mešanica bo pospešila izločanje strupenih snovi iz jeter in hkrati zadovoljila potrebe po beljakovinah, vitaminih in mineralih.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.