Enostaven trik z vodo, s katerim preverite zdravje svojih las

Foto: Profimedias lasje, las, česanje, nega las
Da boste vedele, ali morate k frizerju ali ne.
Oglej si celoten članek

Drage dame, če niste prepričane, v kakšnem stanju so vaši lasje, vam predstavljamo trik, s katerim se boste lažje odločile, ali je čas za obisk frizerja ali ne. Potrebujete le kozarec vode in dve minuti časa.

  • Pramen las potopite v kozarec vode in opazujte, kaj se z njim zgodi.
  • Če pramen potone, pomeni, da so vaši lasje slabi in lomljivi, čeprav se vam na prvi pogled zdi, da so zdravi. Priporočljivo je striženje.
  • Če pramen plava na gladini vode, pomeni, da so vaši lasje zdravi.

Maska za zdravje las

Če želite doma narediti masko, s katero bi si vaši lasje malo opomogli, potrebujete med, olivno olje in jajce. Štiri žlice medu zmešajte z dvema žlicama olivnega olja. Masko nanesite na vlažne lase in jo tam pustite 20 minut nato pa dobro sperite z mlačno vodo. Dodate lahko tudi rumenjak. Masko nanašajte dvakrat tedensko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.