Enrique Iglesias ima za Slovence dobro novico!

Foto: Profimedia
Kakšen naval!
Oglej si celoten članek

Pevec Enrique Iglesias bo v Stožicah imel kar dva koncerta! Organizatorji so vstopnice za prvi koncert, 12. maja, razprodali v dveh mesecih, zato bo postavni zvezdnik nastopil še 13. maja. Vstopnice za dodatni koncert gredo v prodajo jutri.

Kralj latinskega popa bo spomladi prvič obiskal Slovenijo in uprizoril edinstveni glasbeni spektakel v nadaljevanju svoje svetovne turneje »SEX and LOVE«.

Lastnik enega najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu, Kanadi. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za svoje glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be With You, Takin' Back My Love, Rhythm Divine in mnoge druge uspešnice.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:46 15. Februar 2018.

    In to naj bi bla dobra novica,dobra bi bila,če bi objavil,da ne bo mel koncerta v Stožicah,kar bi blo tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.