Entourage le še eno leto

Foto: Žurnal24 Zasedba: Jeremy Piven, Rex Lee, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Jerry Ferrara in
Serija Entourage se bo naslednje poletje, po osmih sezonah predvajanja, poslovila. Možnosti snemanja filma ustvarjalci niso izključili.
Oglej si celoten članek

Uspešna serija Entourage se bo končala naslednje poletje, ko bo v osmi sezoni predvajanih le šest epizod. "Za zdaj je načrt, da zaključimo s to sezono. Nato bomo naredili krajšo sezono, pogovarjali smo se o šestih delih. Doug Ellin bi rad posnel film, a želi si, da bi se navezoval na celotno zgodbo. Film bi pričakovali v nekaj letih, naslednje poletje pa bo zagotovo zadnje za serijo Entourage," je povedal Michael Lombardo iz televizijske hiše HBO.

Mark Wahlberg, producent serije, je idejo o filmu že večkrat delil z novinarji. Junija je na MTV povedal, da si oboževalci od nekdaj želijo filma in da verjame, da lahko posnamejo odličnega. Zamislil pa si je tudi že uvod, v katerem bi se Ari Gold (Jeremy Piven) in Lloyd (Rex Lee) sprehodila po Las Vegasu in se čudila, kaj se je zgodilo.

Serija je v letih predvajanja prejela štiri emmyje, od tega je tri odnesel Jeremy Piven za stranskega igralca v humoristični seriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.