Erazem dobil sina

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Erazem B. Pintar in Teja Jeras Pintar sta postala ponosna starša malega Leva Oscarja.
Oglej si celoten članek

"Mladič na svetu, lušten, faca, Teja OK, ob treh jih grem spet pogledat ... Priznam, za dve minuti so se mi vlile solze in niti divji konji jih ne bi mogli zadržati ... grem pit ...," je danes na svojem Facebook profilu zapisal ponosni očka Erazem B. Pintar.

Lev Oscar je na svet prijokal danes zjutraj, Erazem pa je bil seveda malce nervozen že na predvečer poroda, ko je preko Facebooka sporočil: "Ljubeznivo naprošam, če mi ne pošiljate elektronskih sporočil 'Kako se počutiš?' oziroma 'Kako si?', ker me nervirajo. Jutri (če bo vse OK) v roke dobim neko nebogljeno, jokajočo pizd***, ki me bo naslednje četrt stoletja hotela navijati okrog prsta in mi delala skrbi, na katere nisem navajen. Evo, tako sem!!!"

Očitno pa otročiček ni edina novost v Erazmovem življenju. Ime njegove izbranke po novem krasi tudi priimek Pintar. Sta se golobčka pred rojstvom sina poročila ali pa je Teja le dodala partnerjev priimek?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.