Erazem in Teja v pričakovanju otroka?

Foto: Žurnal24 Ljubeča Erazem in Teja sta se prejšnji mesec udeležila 22. rotarijskega plesa v
Erazem B. Pintar in njegova partnerka Teja Jeras naj bi pričakovala prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Znani slovenski podjetnik in uživač Erazem B. Pintar in njegova precej mlajša partnerka, lepa svetlolaska Teja Jeras, s katero se skupaj pojavljata že nekaj let, naj bi pričakovala prvega otroka, navajajo Slovenske novice.

 

Tudi sami smo želeli preveriti, ali vesela novica res drži, zato smo poklicali Erazma, ki nas je napotil k svojemu dekletu. Teja pa nam je le dvomljivo odgovorila: "To so moje zelo osebne zadeve in trenutno o tem še ne bi govorila." Ali torej iz njenih besed lahko sklepamo, da bo Erazem pri svojih 43 letih resnično prvič postal očka?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.