Erika imela zvezdniško pričo

Foto: Nace Zavrl Erika Mubi in Damijan Smolak Foto: Nace Zavrl Erika Mubi in Damijan Smolak Foto: Nace Zavrl Erika Mubi in Damijan Smolak
V soboto sta se poročila zvezdnika resničnostnega šova Ljubezen na seniku Erika Mubi in Damijan Smolak.
Oglej si celoten članek

Konec tedna sta v koroški vasici Šentanel pred oltar stopila zaljubljenca iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku Erika Mubi in Damijan Smolak. Med 150 gosti ni manjkalo zvezdniških svatov. Mladoporočenca je s svojo navzočnostjo razveselila pevka Saška Lendero, Erikina poročna priča pa je bil njen dobri prijatelj Miran Stanovnik. Zakonca Smolak trenutno uživata v medenih tednih na Cipru in že težko pričakujeta mesec april, ko se jima bo pridružil prvorojenec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.