Erika in Damjan Smolak: "Je že bilo tako z razlogom"

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Erika in Damjan Smolak sta si želela še enega otroka, a vse ni šlo po načrtih.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv Erika Smolak Resničnostna zvezdnika, ki sta se pred leti zaljubila v šovu Ljubezen na seniku, Erika in Damjan Smolak, sta svojo ljubezen nadgradila na večih področjih. V zasebnem življenju s hčerkico Klaro, na poslovnem pa z uspešno prodajo njunega jabolčnega mošta v tujini.

Erika nam je zagotovila, da sta še vedno zaljubljena kot na začetku in da se neprestano stiskata in objemata. "To nama veliko pomeni, očitno sva se prava skupaj našla in še vedno lepo vzdržujeva to začetno strast. Ker skupaj delava, sva neprestano skupaj. Kdo drug bi znorel, a nama to ustreza," pravi Erika. A tudi golobčkoma ne gre vedno vse po načrtih. "Pred časom sva si želela povečati družino, a se ni prijelo. Je že bilo tako z razlogom. Te možnosti še nisva povsem izključila in če se bo zgodilo, bi bila zelo vesela," je iskrena Erika.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:27 9. Avgust 2016.

    se strinjam z majazmaja,,mada hec mora bit bolje da ljulja kod da žulja,bo pršo otrok takrat kad se bojo najmanj …

  • 09:18 9. Avgust 2016.

    Erika, ni moj namen, da bi bila nesramna in želim Vam vse najboljše, vendar s tako ogromno težo je bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.