Eroika osvojila Cankarjev dom

Foto: Žurnal24 Koncert tria Eroika je navdušil številne obiskovalce v Cankarjevem domu.
Trio Eroika je v Cankarjevem domu predstavil glasbo s svoje prve plošče z istoimenskim naslovom.
Oglej si celoten članek

Eroika je včeraj razveseljevala občinstvo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Popolnoma nabita dvorana je lahko prisluhnila izjemnim glasovom Matjaža Robavsa, Aljaža Farasina in Metoda Žunca. Spremljal jih je Simfonični orkester RTV Slovenija pod vodstvom dirigenta Patrika Grebla. Včerajšnji koncert je bil njihov drugi koncert v Gallusovi dvorani. Prvi koncert, ki so ga imeli 12. decembra, je snemal RTV Slovenija.

Na odru Gallusove dvorane je trio spremljal Simfonični orkester RTV Slovenija.

 
Občinstvu so predstavili hite, kot so Stop, Feliz (Ti si mi u krvi), Ko mene več ne bo, Namesto koga roža cveti in druge v pop-operni preobleki. Na odru sta se jim pridružili Neisha in Darja Švajger . Trio se je moral po koncu uradnega programa kar trikrat vrniti na oder, po koncertu pa so si vzeli čas za podpisovanje zgoščenk.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.