Erotični roman jezi gasilce

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zaradi priljubljenega erotičnega romana Petdeset odtenkov sive imajo londonski gasilci vedno več dela.
Oglej si celoten članek

Gasilci so v zadnjih treh letih rešili na stotine oseb, ki svojih delov telesa niso mogli izvleči iz različnih kuhinjskih pripomočkov. Med njimi je bilo tudi 18 otrok, ki so svoje glave vtaknili v kahlice ali stranišča, 79 oseb pa so morali rešiti iz lisic. Slednjih oseb je po predvidevanjih gasilcev zaradi erotičnega romana Petdeset odtenkov sive vedno več.

Skoraj 500-im osebam so odstranili prstane s prstov, zabeležili so devet primerov odstranjevanja prstanov s penisov, en moški pa je penis celo vtaknil v opekač. Pet oseb si je roko zataknilo v rezalnik, 17 otrok pa je imelo ujete roke v igračah.

Gasilci so objavili omenjeni seznam, da bi ljudem sporočili, naj bodo bolj previdni. Obenem pa jim še sporočajo, naj imajo vedno pri sebi ključ, če si nataknejo lisice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.