Estella Warren v priporu

Foto: Žurnal24 Estella Warren
Manekenka in igralka Estella Warren je pristala v priporu po tem, ko je pod vplivom alkohola trčila v tri parkirane avtomobile, udarila policista in poskušala pobegniti s policijske postaje.
Oglej si celoten članek

Manekenka in igralka Estella Warren je po tem, ko je zakrivila kar nekaj nečednosti, končala za rešetkami.

 

Foto: Žurnal24 Estella Warren

 

Najprej je s svojim avtomobilom udarila v tri parkirane jeklene konjičke, nato pa poskušala s kraja zločina zbežati, a jo je pri tem zasačila policija in jo zaustavila. Možje v modrem so ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola, enega izmed njih pa naj bi po poročanju portala TMZ celo udarila.

 

Policisti so Estello odpeljali na policijsko postajo, a tudi to ni zadoščalo, da bi se umirila. Nekako ji je uspelo, da se je osvobodila lisic in se podala v beg, vendar so ji organi pregona to še pravočasno preprečili. Vtaknili so jo v pripor, svoja dejanja pa bo morala pojasniti pred roko pravice.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.