Etta James pristala v bolnišnici

Foto: Žurnal24 Etto je leta 2008 v biografski drami Cadillac Records upodobila pevka Beyoncé. (
Legendarna pevka Etta James je v nedeljo zvečer nujno morala v bolnišnico. Vzrok je zastrupitev krvi.
Oglej si celoten članek

Zdravniki so ugotovili, da je pevka zbolela za sepso, ki je posledica okužbe sečnih poti. Etta je iz istega razloga v bolnišnici pristala že pred letom dni in tudi tokrat bo pod budnim zdravniškim očesom ostala "vse dokler se njeno stanje ne izboljša," je sporočil njen sin Sepio.

 

73-letna pevka, ki je najbolj znana po baladi At Last, je že od začetka prejšnjega leta nesposobna skrbeti sama zase, saj jo pestijo številne bolezni. Poleg sepse se spopada še z demenco, levkemijo in z bolečinami v ledvicah.

 

Vprašanja o njenem mentalnem stanju so se v javnosti prvič pojavila, ko je začela besneti čez pevko Beyoncé, ki je januarja 2009 na inavguraciji Baracka Obame zapela njeno legendarno pesem At Last.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.