Europe navdušili množico v Laškem

Še danes in jutri imate čas za obisk 51. festivala Pivo in cvetje v Laškem.
Oglej si celoten članek

Včeraj so v Laškem navduševali Europe, ki so znani po uspešnicah The Final Countdown, Carrie in Out of This World. Legendarna švedska skupina, ki ima svoje korenine v daljnih sedemdesetih letih, se je v drugo vrnila leta 2003 in od takrat posnela pet albumov. Poleg Europe so na odru navduševali še domači I.C.E, Manouche in Beograjčani S.A.R.S.

Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje

Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje

Danes pa si bo v Laškem mogoče ogledati še Jackson, Šank Rock, Hladno pivo, Magnifica, Alpski kvintet, Gypsy Ska Orquestra in PanArs z Anjo Bukovec. Nekaj po polnoči pa bo na glavnem odru zaigral tudi Stevie Salas, ki velja za enega največjih kitaristov več časov, v svoji karieri pa je sodeloval s številnimi svetovno znanimi zvezdniki.

Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje

 

Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje

Foto: Gregor Katič Pivo in cvetje

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.