Eurosong: Je imela Zala na odru težave?

Foto: Andres Putting
Foto: Andres Putting
To pravi Zala.
Oglej si celoten članek

Zala in Gašper sta imela včeraj drugo vajo pred nastopom v polfinalu, ki bo 14. maja.

"Čeprav je imela Zala težave s slušalko, sta dobro odpela in enostavno ni nič, kar bi lahko spremenila ali izboljšala," so po pisanju Slovenskih novic ocenili nemški kritiki, ki so menda tudi prepričani, da se bo Slovenija uvrstila v finale.

Zala pa o težavah, ki naj bi jih imela, očitno ne ve nič. Na naše vprašanje, kaj je šlo narobe, je odgovorila: "Druga vaja je potekala brez težav, na odru sem imela super občutek, uživala sem. Res je čarobno nastopiti na tako velikem odru.“

Ali se bosta z Gašperjem uvrstila v finale, bo znano prihodnji četrtek, ko bo konec drugega polfinala.

Velik dan pa Zalo in Gašperja sicer čaka že v ponedeljek, ko bosta nastopila za žirijo, ki jo sestavljajo strokovnjaki. Kdo gre v finale, namreč odločajo ocene žirije in gledali s telefonskim glasovanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:32 10. Maj 2019.

    Ta dva mata oba težave in to že od EME naprej??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.