Eurosong: RTVS po prvi vaji predlagal takšne popravke

Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps Foto: Andres Putting (EBU) lps
LPS danes opoldne čaka druga vaja.
Oglej si celoten članek

Skupina LPS, ki nas s pesmijo Disko zastopa na letošnjem Eurosongu, je v soboto prvič stopila na evrovizijski oder. Z nastopom so bili zadovoljni. "Počutimo se super. Vajo smo dobro izpeljali. Na odru je super vzdušje, osebje je prijazno in veselimo se naslednje vaje," so povedali za Žurnal24 in razkrili, da je ekipa RTVS po vaji sicer predlagala nekaj popravkov, s čimer so se strinjali. Gre za popravke, ki se tičejo predvsem kadriranja in osvetlitve. "Druga vaja bo tako še boljša," pravijo.

Na vprašanje, na čem morajo še delati pred glavnimi nastopi, pa so odgovorili: "Na tem, da v pravem trenutku pogledamo v prave kamere."

LPS v ponedeljek zvečer čaka nastop za komisijo, v polfinalu pa jih bomo videli v torek.

Fotografije z nastopa si lahko ogledate v galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:42 4. Maj 2022.

    In potem bo spet vsak dan članek "znan" Slovenec...

  • 09:02 4. Maj 2022.

    Že vnaprej je znano, da bo zmagala Ukrajina. Vse je že kupljeno.

  • 08:32 4. Maj 2022.

    Kdo to še sploh gleda? ,, referendum za izstop Slovenije iz Eurosonga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.