Eva Herzigova tretjič noseča

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Supermanekenka Eva Herzigova pričakuje tretjega otroka.
Oglej si celoten članek

Češka manekenka Eva Herzigova s svojim fantom Gregoriom Marsiajem pričakuje tretjega otroka. 39-letna svetlolaska, ki ima z njim že dva sinova, petletnega Georgea in 21-mesečnega Philipa, bo tretjič rodila spomladi. Noseča naj bi bila štiri mesece in pol.

Pred kratkim je priznala, da neznansko uživa v materinstvu, postaja pa že zelo čustvena ob misli, da bosta sinova šla od doma. "Biti mama je težko delo, vendar najboljše na svetu. Vsak dan je nekaj novega in odličnega. George je v čudovitih letih, zaljubljen je v svojo učiteljico. Že skuša ugotoviti, kako se bom počutila, ko bo zapustil dom," pravi ponosna mamica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.