Eva ima v žepu magisterij

Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria Foto: FameFlynet Eva Longoria
Eva Longoria je dokazala, da ni le lepa in nadarjena igralka, temveč v rokavu skriva še več adutov.
Oglej si celoten članek

Lepotica z možgani! Eva Longoria se je še pred nekaj dnevi sprehajala po rdeči preprogi v Cannesu, včeraj pa na kalifornijski državni univerzi zaključila z magistrskim študijem. Osemintridesetletna igralka ima sicer že diplomo iz kineziologije.  "Danes je velik dan. Zelo sem vesela, da sem zaključila magisterij iz latinskoameriških študij. Nikoli nisi prestar ali prezaposlen za nadaljevanje študija," je Longoria na svojem profilu na Twitterju zapisala včeraj.

Evi so čestitali tudi njeni igralski kolegi. "Iskrene čestitke za magisterij. Iz Cannesa v diplomantsko haljo. To pa je nekaj. Poljubčki," je zapisala Marcia Cross. S pohvalami ni skoparila niti Jane Fonda: "Stvari vedno naredi s tako lahkoto in gracioznostjo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.