Eva Irgl se javno pritožuje, da jo mediji ignorirajo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pravi, da je delala 13 ur, a jo preprosto ignorirajo …
Oglej si celoten članek

"Ekscesi in žaljivo izražanje so postali nekakšna vstopnica v medije. Če pa delaš dobro in razpravljaš vsebinsko, te preprosto ignorirajo. Fotografija je nastala na seji odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide, ki ga vodim, in je trajala skoraj 13 ur," pravi naša poslanka Eva Irgl, ki se v medijih veliko pogosteje, kot zaradi svojih poslanskih dosežkov, znajde zaradi svojih modnih in ljubezenskih izbir.

A da ji ne delamo krivice, naj povemo, da se je poslanka takole pohvalila s svojimi prizadevanji, ki so končno obrodili sadove: "Danes smo na odboru za delo, družino, socialne zadeve in invalide, ki ga vodim, končno izglasovali dvig najnižjih invalidskih pokojnin. Povišanje invalidskih pokojnin smo v SDS večkrat predlagali že v preteklosti, vendar je takratna koalicija vedno glasovala proti. Danes smo uspeli in izpolnili obljubo, ki smo jo dali ljudem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 21:37 15. Marec 2021.

    Pomoč in financiranje za posameznike Pozdravljeni, ponujamo posojila posameznikom, ki jih potrebujejo. dajemo posojila od 5.000 € do 10.000.000 € …

  • 20:17 26. Februar 2021.

    Vsi tolčete po nje, ko vam obrne hrbet.. to pomeni, da je korak- dva pred vami.. Nekomu pokazari hrbet, ne …

  • 20:44 12. Februar 2021.

    Naj se sleče in slika za Playboy, če želi pozornost prostitutka SDS-ovska.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.