Zvezdnica pri 42. letih pričakuje prvega otroka

Foto: Profimedia Eva Longoria Foto: Profimedia Eva Longoria Foto: Profimedia Eva Longoria
Po dolgotrajnih terapijah, ji je končno uspelo.
Oglej si celoten članek

Eva Longoria in njen mož Jose Pepe Baston pričakujeta prvega otroka. Kot poroča RadarOnline naj bi 42-letna igralka zanosila s pomočjo umetne oploditve.

Eva in Jose sta se poročila pred letom dni in pol, naslednjo pomlad pa pričakujeta podmladek. To bo prvi otrok za Evo in četrti za 49-letnega Joseja, ki ima tri otroke z nekdanjo ženo Natalio Esperon.

Če je simpatična igralka, ki jo poznamo iz serije Razočarane gospodinje, res noseča, se po tujih medijih šušlja že nekaj časa, saj se je zdelo, da je pridobila nekaj kilogramov. Neimenovani vir pa je za RadarOnline potrdil, da obiskuje zdravnike in da se posvetuje za umetno oploditev.

Magazin Njena ritka skorajda brez celulita

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.