Eva Longoria se je močno zredila

Foto: Profimedia Eva Longoria Foto: Profimedia Eva Longoria Foto: Profimedia Eva Longoria
Seksi Eva Longoria v bikiniju.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 main Eva Longoria Eva Longoria, ki je zaslovela kot seksi Gaby Solis v seriji Razočarane gospodinje, je presrečna. Lani je že tretjič skočila v zakonski jarem, polne roke dela pa ima tudi s snemanji. Za svoj novi film se je morala lepotica sicer zrediti za več kot 10 kilogramov. Oblin pa privlačna 42-letnica prav nič ne skriva in jih ponosno razkazuje v bikinkah.


Vloga ali prenažiranje?

Pred dvema mesecema se je sicer govorilo, da si je igralka po poroki dala duška in se malce preveč osredotočala na hrano. Po njenem nastopu na filmskem festivalu v Cannesu se je celo namigovalo, da je noseča. Eva je govorico zavrnila z besedami, da je bila le napihnjena, saj ne prenaša laktoze. Dr. Stuart Fischer ocenjuje, da se je Eva zredila za najmanj 18 kilogramov. "Toliko dodatnih kilogramov je za žensko njenih let nezdravo, če ne celo nevarno,“ je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:37 10. Avgust 2017.

    Pravi qurac,sej sem jest tut,odkar ne kadim več!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.