Eva Longoria se uči plesa ob drogu

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka Eva Longoria se mora za snemanje nove sezone Razočaranih gospodinj naučiti plesa ob drogu.
Oglej si celoten članek

Eva se že nekaj tednov poti ob drogu, saj njen lik Gabrielle Solis v osmi sezoni Razočaranih gospodinj čaka kar nekaj seksi prizorov. "Eva že nekaj časa hodi na zasebne učne ure. Čaka jo še veliko dela, saj bo Gabrielle v novi sezoni morala večkrat zaplesati striptiz," je izdal njen bližnji prijatelj.

Šestintridesetletna igralka pa kljub temu ni povsem nevešča plesa ob drogu, saj je priznala, da ima enega celo doma. "Carmen Electra mi ga je podarila pred dvema letoma, vendar moram priznati, da sem malo iz vaje," je povedala Eva in dodala, da se že veseli, da ga bo lahko spet znala uporabljati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.