Eva Longoria si je poškodovala nogo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
"Razočarana gospodinja" si je na snemanju serije med plesom poškodovala desno nogo.
Oglej si celoten članek

Igralka Eva Longoria v zadnjem času očitno nima veliko sreče. Pred kratkim se je po enem letu zveze razšla s svojim fantom Eduardom Cruzom, zdaj pa si je na snemanju zadnje sezone serije Razočarane gospodinje lažje poškodovala desno nogo.

O tem je priljubljena zvezdnica obvestila tudi svoje oboževalce na Twitterju, kjer je objavila svojo fotografijo med počivanjem po poškodbi v garderobi, kjer si je s hladnim obkladkom poskušala ublažiti otekanje noge. "Počivam in si dajem led na nogo. Poškodovala sem si jo med plesom na snemanju," je še zapisala poleg slike.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.