Eva Mendes imela opravka s policijo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ko se je vozila po Los Angelesu, je uporabljala mobilni telefon.
Oglej si celoten članek

Igralki Evi Mendes se je uspelo izogniti kazni, potem ko jo je ustavil policist, saj je opazil, da se je med vožnjo pogovarjala po telefonu. 39-letni igralki je že napisal kazen, vendar se je lepotički uspelo izogniti plačilu kazni, saj za telefoniranje niso imeli dokazov.

Igralka ima zadnje čase razburkano življenje. Pojavile so se govorice, da se je razšla s svojim fantom Ryanom Goslingom, sama pa je zanetila govorice, da je noseča, ker je na letališču zavrnila rentgenski pregled. Še pred časom je priznala, da nima želje, da bi postala mati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.