Eva Mendes in Ryan Gosling drugič starša

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca Eva Mendes in Ryan Gosling sta pred slabima dvema tednoma drugič postala starša.
Oglej si celoten članek

29. aprila, slaba dva tedna po smrti Evinega brata Carlosa, za katerega je bil usoden rak, se je rodila Amada Lee Gosling. Zvezdnika sta veselo novico pred javnostjo skrivala skoraj dva tedna, kar doslej ni uspelo še nobenemu hollywoodskemu paru. Tudi za Evino nosečnost je svet izvedel tik pred porodom.

Par ima sicer že eno hčerko, Esmeraldo Amado, ki je stara 20 mesecev. Igralcema je ime Amada očitno zelo pri srcu. Tako je bilo ime tudi Evini babici.

"Moje življenje je fantastično. Nikoli si ne bi mislil, da bom imel tako lepo življenje,“ je v ponedeljek za javnost povedal Gosling.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.