Eva Mendes podžgala govorice

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Eva Mendes je podžgala govorice, da je noseča.
Oglej si celoten članek

Eva Mendes naj bi na losangeleškem letališču varnostnikom razložila, da ne more opraviti rentgenskega pregleda, ker je noseča.

V medijih so se takoj pojavile špekulacije, ali je oče njenega otroka Ryan Gosling, s katerim naj bi se po dveh letih ljubezni razšla konec lanskega leta. Ljubezen je v krizo sicer zašla že v začetku leta 2013, ker je Ryan preveč goreče tolažil svoje nekdanje dekle Rachel McAdams, ki se je takrat razšla z Michaelom Sheenom. Eva naj bi bila zelo ljubosumne narave. Ryanu naj bi ves čas stikala po mobilniku in znorela, če je našla sporočilo, ki je bilo poslano z neznane številke.

Zvezdnika konca zveze še nista uradno potrdila. Kot pravijo viri, trenutno še ne vesta, ali bi jo nadaljevala ali ne. Če je 39-letnica res noseča, se bosta morda lažje odločila ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.