Eva Mendes vara Ryana Goslinga

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Eva Mendes je postala nemirna zaradi svoje zveze, ki postaja vedno bolj resna.
Oglej si celoten članek

Viri blizu igralke so povedali, da se Eva počuti precej nemirno ob Ryanu, ki se je odločil, da bo dal prednost družini in se želi poročiti in imeti otroke.

"Njegovi prijatelji pravijo, da se je pripravljen ustaliti. Eva ga ljubi, vendar je glede tega, kar si želi, zelo netradicionalna," je še povedal vir. "Strah jo je obveze razmerju in to je bistvo vsega."

Evo so namreč že večkrat ujeli s svojim nekdanjim fantom Georgeom Augustom, perujskim filmarjem, s katerim je hodila med leti 2002 in 2010, obenem pa sta poslovna partnerja.

"Še vedno sta zelo povezana, začela pa je govoriti, da je George edini, ki jo zares razume,"  pa je izblebetala ena od njenih prijateljic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.