Eva: "Nekateri so pokazali veliko manj“

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Pretekli teden je šov MasterChef Slovenija zapustila Eva Strniša. Z nami je spregovorila o nenaklonjenosti do Maje in o kritiki, ki jo je najbolj prizadela.
Oglej si celoten članek

Kako veliko je bilo razočaranje po izpadu iz šova? Ste pričakovali boljši rezultat?  Razočarana nisem, bi pa želela ostati dlje, da bi lahko še več pokazala in delala s sestavinami, s katerimi sicer ne kuham. Pričakovanj pred šovom nisem imela, sem pa upala na čim boljši rezultat in malo sreče, ki pa žal tokrat res ni bila na moji strani. 

Je bila odločitev sodnikov pravilna ali bi si, če upoštevamo vse izzive, kdo drug prej kot vi zaslužil odhod? V končni situaciji je bila odločitev pravilna, če pa gledamo na vse izzive pa mislim, da so nekateri  pokazali veliko manj kot jaz.

Kdo ali kaj je bil kriv za poraz modre ekipe? 
Po mnenju sodnikov je bila to naša sladica, čeprav se naša ekipa s tem ni ravno strinjala. Ne vem, kaj naj rečem na Karimov komentar, da sladica ni primerna za MasterChef krožnik. Nobenega utemeljenega razloga, zakaj je tako slaba, nismo dobili. Mogoče ni primerna za top restavracijo, ker je bilo krhko testo v enem kosu.

S testom za testenine ste imeli velike težave. Za vas je bil usoden tudi namig, da mu dodajte več olja. Vam je žal, da ste poslušali ostale?
V bistvu nisem imela večjih težav s samim testom, problem je bil v strojčku za izdelavo testenin, saj ni delal. Ker pa ga nisem prej preverila, sem mislila, da nekaj ni v redu s testom, saj ga ni zagrabilo. Da sem dodala olje, pa ne obžalujem, ker se mi je v tistem trenutku to zdelo smiselno. Tega seveda zdaj ne bi naredila.

Povedali ste, da vam sladice v šovu enostavno ne uspejo. Kje vidite razlog za to?  Definitivno v časovni omejiti in stresu. Zaradi teh dveh razlogov pridejo trenutki nepazljivosti, ki pa pri pripravi sladic niso dobrodošle, saj tu že en gram naredi veliko razliko.

Maja pravi, da je ne marata in da to pokažete vsakič, ko lahko. Kaj vas moti na njej? 
V bistvu me ona ne mara že od prvega dne, preden me je sploh spoznala, in mi je dala to jasno vedeti. Sama se potem od takih ljudi, ki prenašajo negativno energijo na druge, enostavno distanciram in izogibam. Je pa res, da povem, kar si mislim, in tega ljudje včasih ne sprejmejo. 

S kom od tekmovalcev bi odprli restavracijo in s kom nikakor ne in zakaj? 
Če bi lahko izbirala, bi to bili Miha, Sašo in Karmen. Z veseljem bi sodelovala tudi z drugimi. V moji ekipi pa ne bi imela Zale, Maje in Roberta, ker mi niso blizu po razmišljanju in idejah v kuhinji.

Kakšno je vaše mnenje o žiriji šova? Čigave komentarje najbolj cenite in zakaj? 
Sodniki so bili postavljeni na to mesto z razlogom. So strokovnjaki v kulinariki, tako da jih spoštujem. Se mi pa zdi, da je Karim dajal najboljše komentarje, tudi če so bili slabi, si se lahko iz njih veliko naučil. 

Katere pohvale ste bili najbolj veseli? 
Vesel si vsake pohvale. Mi je pa ostala v spominu Karimova izjava pri mehiškem izzivu, ko je rekel, da sem dokazala, da znam dobro pripravit tudi slane jedi. Vesela sem bila tudi Lukove pohvale za špargljevo juho.

Katera kritika vas je najbolj prizadela?
To, da naša "potica" ne sodi v Masterchef kuhinjo. Vsem v modri skupini se je zdela zelo okusna, celo nekateri iz rdeče skupine so pohvalili videz in postavitev, katera menda tudi ni bila najboljša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:49 12. Maj 2015.

    Simpatično dekle. Definitivno je pokazala več kot nekateri, ki so pač imeli to srečo, da so se znašli v zmagovalni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.