Eva se je odzvala na govorice

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Eva Mendes se je odzvala na govorice, da v njeni zvezi z Ryanom Goslingom škripa.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se širijo govorice, da se ljubezen med Ryanom Goslingom in Evo Mendes končuje. Zvezdnika sta dolgo molčala, zdaj pa je Mendesovi očitno prekipelo. "Ta zgodba ne drži," je zapisala v izjavi za javnost.

Namigovanja so se pojavila po tem, ko je Ryanov prijatelj za ameriški tabloid US Magazine pokomentiral zvezo slavnega para. "Njegovo razpoloženje zelo pogosto niha, ona pa je nesigurna. Če Ryana kontaktirajo z neznane telefonske številke, je prepričana, da se pogovarja z ženskami. Ne bi bil presenečen, če bi se za vedno razšla,“ je izjavil vir.

Par, ki je v zvezi že dve leti, se je pred šestimi meseci za kratek čas razšel. Od takrat dalje naj bi v zvezi pošteno škripalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.