Eva skoraj ubila Willa

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Eva Mendes je na snemanju novega filma svojega soigralca Willa Ferrella skoraj pokončala z nožem.
Oglej si celoten članek

Na snemanju akcijske komedije The Other Guys je prišlo do neljubega incidenta, ki pa bi se lahko končal tragično. Eva Mendes je razkrila, da je za prizore borbe uporabila pravi nož namesto rekvizita.

Šestintridesetletnica je pojasnila, da je bilo nekaj prizorov improviziranih, ni pa se zavedala, da je imela v rokah pravi nož. "Ko smo se spravili snemat, smo morali improvizirati. Sprli smo se in zagrabila sem nož ter ga zalučala v Willa. Bila sem zelo ponosna nase, preden sem ugotovila, kaj bi se lahko v resnici zgodilo," je povedala Eva.

"Will je bil osupel in rekel, da za takšnimi prizori ponavadi stojijo kaskaderji. V sekundi bi lahko vse skupaj postalo zelo grdo. Skoraj sem ubila Willa Ferrella," se igralka kar ni mogla pomiriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.