Evan in Jamie oropana na medenih tednih

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška igralka Evan Rachel Wood in njen novopečeni mož Jamie Bell sta bila oropana le nekaj dni po intimni poroki.
Oglej si celoten članek

Evan in Jamie trenutno uživata na medenih tednih na skrivni lokaciji, kjer pa sta že imela slabo izkušnjo. Ko sta se v nedeljo vrnila v hotelsko sobo, sta odkrila, da so jo prebrskali roparji. "Stari! Jamie in jaz sva bila ravnokar oropana! A z nama je vse v redu in imava vse, kar potrebujeva. Prekleto," je na svojem Twitter profilu zapisala 25-letna zvezdnica.

Evan in njen eno leto starejši izbranec sta se poročila pretekli četrtek, poroka pa se je odvijala v intimnem vzdušju. Igralka je svoje občutke takoj po obredu delila s Twitter sledilci: "Besede ne morejo opisati sreče, ki jo čutim. Hvala vsem za čestitke!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.