Evangeline Lilly je noseča

Foto: Žurnal24 Evangeline je že visoko noseča. (Foto: Flynet)
Evangeline Lilly, zvezdnica serije Izgubljeni otok, je noseča. Igralko so pred nekaj dnevi opazili na Havajih, kjer je nase opozorila z velikim trebuščkom.
Oglej si celoten članek

Čeprav je nosečniški trebušček Evangeline Lilly že precej opazen, njena tiskovna predstavnica ni hotela komentirati igralkine nosečnosti. 31-letna zvezdnica prvega otroka pričakuje s fantom Normanom Kalijem, ki je kot producent sodeloval pri ustvarjanju serije Izgubljeni otok.

 

Sicer pa je Evangeline nedavno spregovorila o tem, da je pripravljena na novo poglavje v svojem življenju in da je vesela, da je serije Izgubljeni otok konec: "S soigralci smo veseli, da bomo v svojem življenju poskusili nekaj novega. Super je, da imamo vsi spet svojo svobodo." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.