Evo bo zvlekel pred sodišče

Foto: Žurnal24 Eva je v težavah. (Foto: Flynet)
Voznik, v katerega je s svojim vozilom trčila Eva Longoria-Parker, bo igralko zvlekel pred sodišče.
Oglej si celoten članek

"Razočarana gospodinja", Eva Longoria-Parker, je prejšnji teden s svojim avtom trčila v vozilo Romana Gasparyana. Po prvih poročilih sta oba utrpela le manjše poškodbe, zato so si vsi oddahnili.

A Gasparyan je zavohal možnost za zaslužek in se zdaj odločil za civilno tožbo. Kot je izjavil, je v nesreči, ki jo je zakrivila Eva, utrpel hujše poškodbe. Od prejšnje srede dalje naj bi trpel za bolečinami v hrbtu in vratu ter glavoboli, imel težave s krvnim tlakom in se spopadal s strahovi. Od zvezdnice zato zahteva denarno odškodnino. Koliko denarja si želi, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.