Evo že vabijo na zmenke

Foto: Žurnal24 Eva in Tony se ločujeta, ker naj bi jo Tony varal z ženo nekdanjega soigralca, p
Le devet dni potem ko je Eva Longoria vložila zahtevek za ločitev od Tonyja Parkerja, lepo igralko osvajajo številni moški.
Oglej si celoten članek

Igralki Evi Longorii kljub sramoti, ki ji jo je mož nakopal na glavo s svojimi skoki čez plot, očitno ne bo zmanjkalo snubcev. Eden takih je tudi komik Dane Cook, ki so ga v preteklosti povezovali z Jessico Simpson.

„Je prezgodaj, da bi Evo povabil na zmenek? Pred ločitvijo bi jo rad peljal na večerjo, po ločitvi pa v kino,“ je 38-letni Cook zapisal na Twitterju.

Čeprav se 35-letna igralka še ni odzvala na Cookovo povabilo, pa je njen neimenovani prijatelj za US Magazine razkril, da je Eva pripravljena iti naprej. „Še vedno ugotavlja kako naj sestavi svoje življenje, toda verjamem, da ji bo uspelo, saj je močna ženska,“ je še povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.