Evropski prvaki v masturbiranju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spoznavni portal C-date je izvedel anketo o samozadovoljevanju. Švicarji so postali evropski prvaki v omenjeni disciplini.
Oglej si celoten članek

V anketi je sodelovalo 5670 ljudi iz desetih evropskih držav in iz Brazilije. Izsledki ankete pa so pokazali, da je samozadovoljevanje najpopularnejši šport v Švici, kjer se, glede na izsledke omenjene raziskave, samozadovoljuje 92 odstotkov moških in 72 odstotkov žensk.

Kadar je treba naučene ročne spretnosti pokazati v praksi, pa Švicarjem ne kaže najbolje, saj se mesenim užitkom v dvoje vsak dan prepušča le 17 odstotkov, 48 odstotkov pa si skok med rjuhe privošči le enkrat na teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.