Evrovizija: Glasov dveh žirij niso upoštevali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Glasov črnogorske in makedonske žirije ne bodo upoštevali.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili organizatorji Evrovizije, pri končni razglasitvi rezultatov včerajšnjega glasovanja niso upoštevali glasov makedonske in črnogorske žirije. Pri obeh državah so zaradi nepravilnosti upoštevali le rezultate televotinga.

Odločitev za zdaj ne vpliva na zmagovalca tekmovanja, tako ko tudi ne na našo uvrstitev, smo izvedeli od člana naše delegacije.

“O izključitvi glasov žirij bomo razpravljali na naslednjem sestanku junija,” so še sporočili.

Kaj je bilo narobe, ni znano. Po pravilih glasov žirije ne upoštevajo v primeru tehničnih težav in kršitev pravil.

Končni glasovi so sicer sestavljeni iz glasov žirije (50 odstotkov) in glasov občinstva (50 odstotkov).

Junija bo torej znano, ali bo državi doletela kazen. Omenja se celo razveljavitev vseh glasov, kar bi pomenilo, da bi bila Maraaya ob 14. mesto. Makedonija je Sloveniji namreč namenila 8 točk, Črna Gora pa štiri, poroča STA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:44 24. Maj 2015.

    oNI TAKO- PRI NAS PA UPORABLJAJO DVIGALO, ZA IZID VILITEV..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.