Evrovizija: Tik pred finalom slaba novica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Organizatorji se soočajo s težavo.
Oglej si celoten članek

Pevec Duncan Laurence, ki je leta 2019 s pesmijo Arcade zmagal in je Evrovizijo pripeljal v Rotterdam, se je okužil s covidom, kar pomeni, da jutri ne bo mogel nastopiti v finalu.

Organizatorji so sporočili, da ga bodo v program vključili "na drugačen način“, svoje pesmi pa žal ne bo mogel zapeti v živo. 
27-letnik je v ponedeljek nastopil na prvem polfinalnem večeru. Takrat je bil njegov test še negativen, v sredo pa so se pojavili prvi znaki bolezni. 

Producent Sietse Bakker je po slabi novic povedal: "Seveda smo razočarani, še zlasti nam je žal za Duncana, ki si zasluži nastopa na evrovizijskem odru. /.../ Želimo mu hitro okrevanje.“

Zelo razočaran je seveda tudi pevec, saj se je tega "dogodka veselil dve leti“.

Sinoči se je sicer odvijal drug polfinalni večer. V sobotni finale so se uvrstili še predstavniki Grčije, Srbije, Albanije, Portugalske, Bolgarije, San Marina, Moldavije, Islandije, Finske in Švice. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:16 21. Maj 2021.

    spelte se s tem kruljenjem divjih prascev

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.