Evrovizijski finale za Maraayo?

Potem ko je znanih vseh 40 glasbenih izvajalcev, ki bodo na letošnji Evroviziji na Dunaju zastopali barve svoje države, so zdaj odprte napovedi, kdo se bo s svojo skladbo uvrstil v finale. Med najboljše bi po napovedih lahko prišla tudi naša Maraaya.
Oglej si celoten članek

Letošnja Evrovizija in boj za popevko bosta napeta. Potem ko so zdaj odprte napovedi, kdo bi se lahko s svojo skladbo ustvaril v finale, je težko reči, kdo se bo zagotovo povzpel med najboljšo deseterico, se pa že pojavljajo favoriti.

Po napovedih vodi Švedska, ki jo zastopa Måns Zelmerlöw, proti vrhu favoritov se vzpenja tudi slovenski tandem Maraaya, ki je drugi favorit v drugem polfinalnem večeru, sicer pa je na 5. mestu. Med omenjenimi favoriti so tudi Knez, ki zastopa Črno Goro, Elnur Husejnov z barvami Azerbajdžana ter Michele Perniola in Anita Simoncini iz San Marina.

Ostalih pet mest deseterice bi lahko zasedel kdorkoli – Ciper, Češka, Islandija, Irska, Izrael, Latvija, Litva, Malta, Norveška, Poljska, Portugalska in Švica si za zdaj delijo napovedi. Zdi se, da bo izid za evrovizijsko popevko tesen, bo pa vse jasno čez dobra dva meseca, ko se 23. maja v avstrijski prestolnici začenja evrovizijski boj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.