Evrovizijski zmagovalec Zelmerlöw preživel cunami

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekaj zanimivosti o zmagovalcu letošnjega Eurosonga Mansu Zelmerlöwu.
Oglej si celoten članek

Mans je na Eurosongu zmagal s pesmijo Heroes, ki ima zanj prav poseben pomen. “Sošolec me je ves čas zbadal. Bil sem žrtev mobinga. Tudi svoje prijatelje je naščuval proti meni. Pomagal mi je fant z neke druge šole,” je povedal lepi Šved in dodal, da je pesem posvetil temu dečku, se pravi svojemu osebnemu heroju.

28-letni Zelmerlöw je na Švedskem znan obraz. Leta 2005 je sodeloval na švedskem šovu talentov (osvojil je peto mesto), nase pa je opozarjal tudi zaradi svojih kontroverznih izjav glede istospolno umerjenih. V eni od televizijskih oddaj je tako dejal, da istospolni pari ne bi smeli posvajati otrok, saj to, da imajo otroke, ni naravno. Za izjave se je kasneje opravičil.


Švedskega pevca pa spremlja še ena nenavadna zgodba. 26. decembra leta 2004 je bil namreč  na počitnicah v kraju Khao Lak na Tajskem, ko se je po potresu sproži cunami, ki je pod sabo pokopal 230.000 ljudi. Pevec in njegova družina so katastrofo preživeli. 

Zelmerlöw se je na Švedskem udeležil še enega tekmovanja – Zvezde plešejo. Zmagal je.
Šved torej ni le lep in talentiran pevec, temveč tudi dober plesalec. Za dame pa imamo še eno dobro novico. Mladenič je samski. “Obožujem Danke. So bolj sproščene od Švedinj. Če si sredi dneva zaželijo piva, si ga bodo privoščile. To mi je všeč.”<

Na žalost pa Mans ni najbolj zvest moški. Leta 2011 se je razšel z dekletom, ker jo je večkrat prevaral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:30 25. Maj 2015.

    Res se mu ne bi bilo treba opravičevati. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Tudi jaz tako mislim. Gejema narava …

  • 21:19 24. Maj 2015.

    Samo tisto o pedrih pa je čisto prav povedal...Zakaj se je opravičeval???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.