Ewanu odstranili rakavo znamenje

Foto: Žurnal24 Znamenja pod desnim očesom ni več.
Sedemintridesetletni igralec Ewan McGregor ima po telesu več lepotnih znamenj, pod očesom pa so mu morali eno odstraniti.
Oglej si celoten članek
Ewan McGregor je razkril, da so mu pod desnim očesom odstranili znamenje, ki je bilo rakave tvorbe. Škotski igralec pravi, da bo moral biti odslej previdnejši, saj je bolj svetle polti in ne sme dolgo časa preživeti na soncu.

"Pod očesom sem imel rakavo tvorbo," je povedal 37-letnik med promoviranjem svojega novega filma, erotičnega trilerja Deception. "Šel sem k specialistu, da mi pregleda vsa znamenja, ko mi je predlagal, da tega raje odstranimo. In ni se zmotil. Zdaj je vse v najlepšem redu."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.