Exatlon: Planet TV sedaj razkril še modro ekipo

Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon
Že 5. septembra se na Planet vrača najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon Slovenija, ki prinaša nove poligone, novega voditelja in seveda tudi nove tekmovalce in tekmovalke. Rdečo ekipo smo že spoznali, zdaj so znani tudi obrazi njihovih izzivalcev.
Oglej si celoten članek

Rdečo ekipo smo že spoznali, na osupljivih poligonih v vroči Dominikanski republiki pa se bo z njo spopadla modra ekipa izzivalcev. Med njimi je 26-letni Boris Vidović iz Ljubljane, ki je nekdanji profesionalni nogometaš, lani pa je v nemški Bundesligi s klubom postal državi prvak v futsalu. Na poligone se podaja tudi 41-letna Andreja Košir iz Mavčič, ki je mojstrica borilnih veščin in prava športna navdušenka, ki je tudi mama dveh otrok. Starš je tudi 43-letni Marko Vnuk iz Maribora, ki ga je na Exatlon prijavila hčerka. Vsestranski športni navdušenec se lahko pohvali s črnim pasom v aikidu.

Medtem ko je Marko med najstarejšimi tekmovalci, pa je letos med najmlajšimi 20-letna osebna trenerka Pika Miškulin iz Ljubljane, katere največji športni dosežek je naslov državne prvakinje v akrobatskem rokenrolu. V modri ekipi sta tudi 27-letni Jaka Polak, ki se trenutno najbolj posveča fitnesu, in 21-letna Karolina Siročič, katere športna ljubezen je tenis, oba pa prihajata iz Ljubljane.

Na poligonih bomo lahko v modrem dresu videli še 29-letnega Luko Burjo iz Kamnika, ki zase pravi, da je adrenalinski odvisnik, zadnjih pet let pa se posveča predvsem vadbi "street workout", postavil je tudi državni rekord v držanju deske. Ekipo dopolnjuje še 23-letna Tjaša Lepej iz Slovenj Gradca, ki je sedem let trenirala atletiko in obožuje tekmovanja ter adrenalin, povezan z njimi.

Tako modra kot rdeča ekipa bosta v izjemno težkih pogojih in napornih fizičnih izzivih tekmovali za skupne, pa tudi za individualne zmage. Na koncu najtežjega športnega tekmovanja na televiziji bosta zmagovalca namreč dva: najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg pokala prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.

Junake in junakinje Exatlona bo skozi športne preizkušnje spremljal voditelj Jure Košir, nekdanji vrhunski športnik, ki dobro pozna svet športnih tekmovanj, med njegovimi dosežki pa je tudi olimpijska medalja. Utrip med tekmovalci in tekmovalkami bo medtem preverjal Igor Mikič, ki smo ga kot tekmovalca spoznali v prvi sezoni, kjer se je prebil skozi več izločilnih dvobojev in se poslovil šele v zadnji tretjini tekmovanja.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 29. Avgust 2022.

    In kaj nas mora to zanimati, žurnalovci.?.Vse za bedno medijsko promocijo. To jim je treba bojkotirati, saj se jim gre …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.