Exatlon: Slovenija se je "udarila" z Dominikansko republiko, sledilo je ponižanje

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Za našimi je prva mednarodna tekma.
Oglej si celoten članek

Vrhunec Exatlona so zagotovo mednarodne tekme, večeri, ko ekipe pozabijo na svoje barve, stopijo skupaj in branijo barve svoje države.

Naši junaki so se v včerajšnji oddaji pomerili z Dominikansko republiko in gladko zmagali z 10 proti 3! Veselje je bilo seveda veliko. Prvi je Slovenijo zastopal najmočnejši kandidat rdečih, Teo, in za las izgubil. Zdelo se je, da je pred našimi velik izziv, a njihova borbenost, ki ni niti za trenutek popustila, jih je hitro pripeljala do velike prednosti, ki je niso več izpustili iz rok. Izkazala so se še zlasti naša dekleta, ki niso izgubila niti enega dvoboja!

Kmalu jih čaka še ena ekipa - Mehika, država, ki živi za ta šov. Slovenija se je z njimi lani pomerila dvakrat - prvič smo zmagali, drugič izgubili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.