Exatlon: Tekmovalka se je nenadoma zgrudila, Boris pa na to sarkastično rekel ...

Foto: Planet TV exatlon 2022, anamarija kastelic Foto: Planet TV exatlon 2022, anamarija kastelic Foto: Planet TV exatlon 2022, anamarija kastelic Foto: Planet TV exatlon 2022, anamarija kastelic
Tekmovalnost je že na vrhuncu.
Oglej si celoten članek

V tretji oddaji Exatlona je bila na sporedu tekma za obstoj. Na žgočem soncu sta se spopadli tudi Anamarija Kastelin in Karolina Siročič. Čeprav so imeli rdeči pet sekundno prednost, je Karolina premagala Anamarijo.

Ko je bilo boja konec in sta dekleti korakali proti svoji ekipi, se je Anamarija nenadoma zgrudila. Teo je takoj zakričal proti zdravniku, ki je nemudoma pohitel do lepotice. Kakšno je njeno stanje in kaj se je zgodilo, bomo po vsej verjetnosti izvedeli v današnji oddaji, ko se boj za obstane nadaljuje.

Boris je sicer Anamarijino "nesrečo" sarkastično pokomentiral z besedami: "Potem se je pa včeraj prehitro veselila." Njegov komentar se je nanašal na skandiranje pesmi "Rom pom pom", ki naj bi ga začela Anamarija, medtem ko je zdravnik pomagal Tjaši, članici Jadrana, ki si je med tekmo poškodovala koleno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.